Bouwmanagement

De huidige regelgeving en de vele bij de bouw betrokken partijen maken dat het Nederlandse bouwproces steeds complexer wordt. Opdrachtgevers van bouwprojecten besteden de begeleiding van het bouwproces graag uit aan een betrouwbare meedenkende partner met veel ervaring. Doordat Timmerman Bouwmanagement daar haar core-business van heeft gemaakt, wordt u veel zorg en werk uit handen genomen zodat u zich met uw eigen core-business kunt blijven bezighouden. Door het hele traject uit te besteden heeft u maar met één aanspreekpunt te maken.

Bouwmanagement – wat houdt het in?

Bouwmanagement is meer dan bouwen of verbouwen alleen. Het (ver)bouwen op zich is ‘slechts’ één van de fasen in het gehele proces. Een goede voorbereiding is van essentieel belang om het bouwen of verbouwen en de gebruiksfase (eigenlijk de belangrijkste fase) tot een succes te maken. Want uw gebouw kan nog zo goed, netjes en mooi zijn, het moet wel passen bij en ingericht zijn voor uw bedrijfsvoering. Daarom is bouwmanagement meer dan (ver)bouwen alleen. Het vraagt om meedenken, adviseren, regelen, polsen, mogelijkheden bekijken, begeleiden, betrokken partijen op één lijn brengen, contacten leggen, onderhandelen, budgetten bewaken, etc, etc. De Cobouw heeft de toegevoegde waarde van een bouwkundig projectmanager samengevat in een artikel over bouwmanagement en faalkosten. Ook voor het beperken van faalkosten bent u bij Timmerman Bouwmanagement aan het goede adres.

Bent u geïnteresseerd in hoeverre Timmerman Bouwmanagement u van dienst kan zijn bij het managen van een project òf heeft u specifieke vragen over de werkwijze? Neemt u gerust contact op.