Timmerman Bouwmanagement heeft zich in de loop van de jaren ontwikkeld tot een partij die verder kijkt dan het gebouw alleen. Voor enkele opdrachtgevers is ook de inrichting en opstart van de productie door Timmerman Bouwmanagement verzorgd. Voor de opdrachtgever betekent dit 1 aanspreekpunt voor alle activiteiten tot en met opstart van de productie.

Door zich te verdiepen in de activiteiten en de organisatie bij de opdrachtgever wordt er een helder beeld verkregen in de behoeften van de opdrachtgever. Door de jarenlange ervaring kan Timmerman Bouwmanagement meedenken / adviseren om een optimale invulling van het gebouw, de installaties en de kantoor- en / of productie inrichting te realiseren. Door (al dan niet) samen met de opdrachtgever een programma van eisen op te stellen wordt een goede basis gelegd voor de nieuw- of verbouw.

Deze stukken vormen de basis voor de verdere uitwerking van het project. Door een gedegen voorbereiding wordt een stevig fundament gelegd voor het project! De ervaring leert dat dit een ‘must’ is voor het slagen van een project als geheel.

Neemt u (geheel vrijblijvend) contact op om te bespreken hoe Timmerman Bouwmanagement van toegevoegde waarde kan zijn bij uw nieuw- of verbouwplannen.

 

Terug naar bouwmanagement